Ekstra undervisning matematik

Er du på udkig efter ekstra undervisning i et eller flere fag?

Vi hjælper både folkeskole- og gymnasieelever med at forbedre deres faglige niveau, studieteknik, selvtillid og motivation. Du kan modtage ekstraundervisning i hjemmet eller på et bibliotek af en underviser, der brænder for sit fag og for at give lektiehjælp og ekstra undervisning. Vi har over 2500 undervisere tilknyttet i hele Skandinavien, der kan hjælpe med matematik (regning), dansk, engelsk, tysk, fransk, kemi, biologi, fysik og mange flere, samt med eksamensforberedelse, SRP og AT opgaver.

 

Alle undervisere giver ekstra undervisning efter My Academy metoden, som er udviklet og testet af vores Akademiske råd. - Hvad er My Academy-metoden? My Academy-metoden har 3 hovedregler:

 

Målsætning: Det er vigtigt at have et realistisk mål at gå efter! Vi sætter et overordnet mål sammen med familien og eleven. Derefter sætter eleven og den nøje udvalgte faste underviser kortsigtede og konkrete mål til hver undervisningsgang - mange små skridt i den rigtige retning, giver store resultater i det lange løb.

 

Arbejdsmåde: Vi er alle forskellige! Derfor arbejder vi altid med en kombination af studieteknik, motivation og faglighed, i forhold til den enkelte elevs indlæringsstil. Dertil er det vigtigt at skolearbejdet og ekstra undervisningen indeholder både succesoplevelser, hygge og sjov.

 

Opfølgning: Hos My Academy er vi en omhyggelig virksomhed, derfor følger vi altid op på ekstra undervisningen! Underviseren rapporterer hver undervisningsgang, så både forældre, elever og underviser kan følge med i udviklingen af ekstra undervisningen eller lektiehjælpsforløbet. Dertil følges også op på de langsigtede mål hver 1.-2. måned.

 

Kontakt os for at høre mere om ekstra undervisning på 69 13 13 25 eller via kontaktformularen.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

VIL DU VIDE MERE OM LEKTIEHJÆLP?