Tilrettelæg dit eget engelsk kursus

Kunne du tænke dig at komme på et kursus for at gøre dit engelsk bedre, eller du skal forberede dig til en vigtig eksamen eller noget helt tredje?

 

Så kan du med fordel benytte dig af en af vore undervisere og sammen kan I tilrette det engelsk kursus som passer til dine behov og dit niveau.

 

Vores undervisere i engelsk har mange års erfaring og har hjulpet mange mennesker med at opnå deres mål og opnået et bedre engelsk niveau.

 

Underviserne er altid meget dedikerede i deres arbejde og gør deres bedste for at kursisterne opnår de ønskede resultater.

Kompetente undervisere i engelsk

Vores undervisere er håndplukkede og nøje udvalgte – Dette sikrer at du får:

  • Dygtige undervisere
  • Sjov indlæring
  • Gode resultater
  • Godt samarbejde
  • Og meget mere…

Når du bruger en af vores undervisere i engelsk, så er du sikret en underviser der er yderst kompetent inden for sit fag. Herudover er deres sociale kompetencer også på et højt niveau så du kan føle dig tryg i undervisningen

 

Det har de fordi, det for os er vigtigt, at vores undervisere og deres kursister har en god kemi i mellem dem, hvilket vi mener giver den bedste læring. Skulle man, mod forventning, få en underviser som ikke lever op til ens forventninger, kan man uden problemer få en ny underviser tilknyttet sit kursus.

Flere på et kursus i Engelsk

Er I en gruppe på flere personer som kunne tænke jer at komme på kursus sammen, så kan dette også lade sig gøre - og det er uden at prisen stiger.

 

Så her har I en god mulighed for at lave et skræddersyet kursus, som kan give jer et større ordforråd og en bedre forståelse for det engelske sprog.

 

Første step vil være, at vi i samarbejde med jer, finder den underviser som passer bedst til jer og derefter vil I planlægge det videre forløb sammen med underviseren. Dermed får I tilrettelagt det bedst mulige forløb.

 

Sidder du med nogle spørgsmål til vores undervisere eller os, så hører vi meget gerne fra dig - vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

MY ACADEMY STØTTER