Fakturering hos My Academy

Vi stræber efter, at faktureringen skal være så smidig som muligt for vores kunder. Derfor fremsendes din faktura altid pr. e-mail til den e-mailadresse, som du har opgivet ved købet af din service. Denne elektroniske løsning har mange fordele frem for den traditionelle papirfaktura. Når du modtager din faktura på e-mail, så havner fakturaen direkte i din mailboks. På denne måde mindskes risikoen for at fakturaen bliver væk, og du er samtidig med til at skåne miljøet.


Betingelser
For alle abonnementer, altså vores ugevis-services, gælder det, at der sendes en faktura i begyndelsen af hver måned. Denne faktura dækker de planlagte undervisningsgange for måneden. Fristen for betaling er 8 dage. For alle klippekort-services gælder det, at der bliver sendt en faktura efter at ordren er bestilt. Betalingsfristen for klippekort kan variere fra omgående til op til 8 dage.  Vi har i øjeblikket ikke mulighed for at tilbyde betaling via PBS.

 

Har du spørgsmål relateret til vores fakturering, så kontakt os endelig på telefon 69 13 13 25 eller via e-mail på info@my-academy.dk.