Hjælp til et AT projekt

Leder du efter hjælp til dit AT projekt?

Så kan My Academy’s mange undervisere og vejleder hjælpe.

 

Vi hører ofte at det kan være forvirrende at forstå AT projektet, hvordan det skal udformes, hvad der kræves og målet med det! - Derfor kan det være en god idé at modtage hjælp og vejleding fra en underviser der selv har været igennem AT med topkarakter, og som dertil laver lignende projekter på højt niveau på universitetet, indenfor de samme fag som elevens AT projekt.

 

My Academy’s mange undervisere står klar til, og brænder for, at hjælpe og vejlede gymnasieelever med AT projekter, og til at hjælpe med at sikre et fagligt højt niveau og blive klædt godt på til eksamen. Alle undervisere og vejleder der dertil testede og internt uddannede.

 

Hvad er My Academy?

My Academy er Skandinaviens største udbyder af lektiehjælp og privat undervisning. Vi har siden 2005 hjulpet rigtig mange elever på alle niveauer med at få bedre karakterer i AT, SRP og i eksamener. Blandt vores 2500 undervisere – fra mange forskellige baggrunde – skal vi nok finde den helt rigtige mentor til dig, dit AT eller SR projekt og eksamen. Vi har dertil tilfredshedsgaranti, da vi vil sikre os at du får det bedste ud af vores service. Derfor, skulle du ikke være tilfreds med din AT vejledning, finder vi en anden underviser.

 

My Academy kan tilbyde hjælp og vejledning i følgende fag: Dansk, fransk, tysk, engelsk, spansk, matematik, biologi, kemi, fysik, historie og samfundsfag – samt AT projekt, SRP og SSO opgaver.

Ring 69 13 13 25 og hør mere, eller kontakt os via hjemmesiden. Vi glæder os til at hjælpe dig!

 

 

VIL DU VIDE MERE OM LEKTIEHJÆLP?