SRP - Hjælp til dit studieretningsprojekt

Vil du gerne have hjælp til SRP - Så kan du hos My Academy få hjælp fra dygtige og kompetente studiecoaches, der har stor erfaring med studieretningsprojekter.

Hos My Academy står dygtige og testede undervisere med topkarakterer klar til at hjælpe dig med dit SRP.

Ring til os på 69 13 13 25 og få en gratis behovsanalyse i forhold til dit SRP, så du kan få den rigtige vejleder og hjælp i forhold til emnevalg, udførelse og aflevering dit studieretningsprojekt (SRP).

 

My Academy er Skandinaviens største udbyder af lektiehjælp og privatundervisning, og har en stor trop af undervisere der er specialiseret i, og brænder for, at vejlede og hjælpe i store projekter, så som studieretningsprojektet, samt i forhold til eksamensforberedelse.

 

Du vil få en vejleder til dit SRP, der typisk er i midt/slut 20-erne, og som selv har afsluttet deres studieretningsprojekt, AT og større universitets projekter med top karakterer. De fleste af vores undervisere læser på universitetet, og ved hvad der kræves for at være i toppen. De brænder for deres fag og for at undervise, hjælpe og løfte gymnasieelevers niveau og karakterer, ved hjælp af en struktureret og kritisk tilgang til store opgaver og eksamener. De kan derfor hjælpe med at booste karakterer og med at løfte niveauet for et studieretningsprojekt.

 

Det kan være rigtig svært at stå alene med et stort projekt, så som SRP’en, derfor kan det være rigtig lærerigt, og effektivt, at få hjælp og vejledning fra en underviser med stor erfaring og viden indenfor de enkelte fag, emner og i at lave store projekter.

 

Vi har undervisere der står klar til at hjælpe i alle fag; matematik, dansk, engelsk, kemi, fysik, biologi, tysk, fransk, religion, historie, naturvidenskab, spansk og mange flere, og især i forhold til studieretningsprojektet.

 

Dertil har vi hos My Academy tilfredshedsgaranti. Vi vil altid sikre os at eleven er tilfreds med den vejledning og hjælp de får til SRP og eksamener. Skulle du derfor ikke være tilfreds med underviseren, finder vi en anden til dig.

 

Ring 69 13 13 25 eller skriv til os og hør hvordan vi kan hjælpe dig med dit studieretningsprojekt (SRP) og eksamen.

VIL DU VIDE MERE OM LEKTIEHJÆLP?