Få ekstra hjælp med hjemmeundervisning

Går du enten i folkeskole, på gymnasiet eller har du på anden vis brug for at øge dine færdigheder i et fag, så kan hjemmeundervisning være en mulighed for dig.

 

Vores ordning bliver ofte brugt, hvis man har behov for flere timer i et fag end ens skole/uddannelsessted tilbyder - vi har også studerende som ønsker at forbedre deres karakterer i et fag, som får nogle timer ved vores dygtige undervisere.

Fordelen ved at blive undervist hjemme

Der kan nævnes mange fordele ved at blive undervist hjemme, hvis man har svært ved at følge med i et fag eller man blot ønsker at forbedre sine karakterer.

 

De største fordele ved hjemmeundervisning, er muligheden for at få en meget kompetent hjemmelærer, som hurtigt kan danne sig et overblik over den måde, som lige netop du lærer bedst på.

 

Du vil hele tiden have muligheden for at blive guidet godt igennem de forskellige opgaver og der vil være masser af tid til dig, fordi underviseren ikke skal have fokus på andre samtidigt.

 

Når man er igennem et forløb med en af vore dygtige lærer, så vil du ikke kun have opnået bedre færdigheder i det enkelte fag, du vil også have fået en bedre forståelse for din egen indlæring som du vil kunne drage nytte af i fremtiden, når du går i gang med nye læringsprocesser.

Hvordan foregår undervisning i hjemmet

Et typisk forløb stater med at du eller andre tager kontakt til os om et forløb. Vi vil indledende snakke om hvilke behov du har, derefter søger vi i vores database bestående af 2500 engagerede undervisere og finder den hjemmeunderviser som matcher bedst muligt til dig.

 

Denne indledende proces har vi igennem mange år haft stor succes med, fordi det giver et rigtigt godt forløb for den studerende og underviseren.

 

Når man underviser i et hjem, så er det nogle helt andre rammer end fx folkeskolen og dette er et faktum vi er meget opmærksomme på og derfor gør vi altid vores bedste for at finde det helt rigtige match mellem underviseren og den studerende.

Sammen sætter i målene

Når det rigtige match er fundet, så vil du i samarbejde med underviseren sætte de mål for forløbet som er realistiske for dig at opnå. Der vil blive lavet et nøje skemalagt forløb, hvor det vil blive muligt at opsætte delmål for de enkelte uger og det endelige mål.

 

Har du fået lyst til at høre mere om hvad vi tilbyder, så kontakt os her på siden, eller ring til os på 69 13 13 25 og vi tager en snak om hvad dine muligheder er.

MY ACADEMY STØTTER