MY ACADEMY-METODEN™

Alle vores studiecoaches arbejder ud fra My Academy-metoden som den erfarne lærer Synne Andersen har udviklet. Metoden er baseret på forskning, der viser hvordan man bedst skaber resultater i indlæringen.

Synne Andersen – uddannet lærer og teenagecoach

“Jeg har gennem årene arbejdet med tusindvis af elever, og jeg er kommet frem til en metode, som altid har vist sig at fungere. Sæt konkrete mål, som er realistiske at opnå. Arbejd med elevens motivation for faget. Følg op på elevens resultater og vis eleven de fremskridt, der bliver gjort. Dette er den tilgang My Academy’s studiecoaches har til indlæring, og det er blevet til dét, vi kalder My Academy-metoden™”

Synne Andersen, Lærer og eksamenscoach

SÅDAN UDVÆLGES VORES STUDIECOACHES

Vi rekrutterer ambitiøse og engagerede universitetsstuderende, der ønsker at gøre en forskel.
Alle studiecoaches bliver testet for at sikre pædagogiske evner og fagspecifik viden.
Alle studiecoaches har naturligvis ren Straffe- og Børneattest.
Vores studiecoaches uddannes i pædagogik, struktur, motivation og studieteknik gennem My Academy metoden™.

Hver dag hører vi om elever, som har fået deres faglige selvtillid tilbage, som har opnået drømmeresultatet eller som har klaret lige præcis den matematikopgave, som føltes umulig. Nu vil vi gerne fremhæve vores studiecoaches arbejde gennem My Academy Heart Award! Forældre og elever nominerer studiecoaches, som de mener fortjener ekstra ros og at vinde et pædagogik- eller lederskabskursus.

Vindere efteråret 2015

Vinder: Line Hedegaard Larsen

Nominering: "Min datters Line er bare den bedste.

Line er helt ny underviser. Line kan mere end tysk og Engelsk - hun kan netop det der gør, at man lærer. Line ved, at der skal teknik og strategi til at lære. Line stiller krav. Line anerkender at det bare er svært og det syntes hun også engang. Line er kort sagt bare den person min datter manglede i sit TYSK-liv til at se Tysk kan være godt, specielt når der står en ung kvinde og knækker ens kode, som min datter slet ikke havde troet var der."

Vinder: Frederik Hertz Pedersen

Nominering: ”Frederik er god til at give sig tid til at forklare, og han har før måtte skære tingende ud i pap for at jeg kunne forstå det. Frederik er god til at tilrettelægge undervisningen efter hvad jeg har behov for, og han læser gerne op på ting hjemme, hvis det er noget jeg har brug for at få forklaret. Han er overordnet en rigtig god coach, og jeg har været super glad for hans hjælp lige siden første gang.”

Vinder: Iman Chehade

Nominering: "Vi vil gerne nominere Iman Chehade, som er en helt fantastisk coach for vores datter. Iman er en enestående ung person, som forstår fuldt ud at motivere, coache og opbygge elevens selvtillid og forståelse for faget. Hun er en stor inspiration for vores datter, og fortjener fuldt ud denne nominering."