Lektiehjælp matematik

Har du brug for lektiehjælp til matematik?

Hvad end du går i folkeskole eller gymnasiet, har vi undervisere – der alle er gået igennem strenge krav for at arbejde for My Academy – der kan hjælpe. Blandt vores 2500 undervisere har vi helt sikkert en underviser, der er helt rigtig for dig.

Lektiehjælp til matematik er blot ét ud af mange fag, som vi kan hjælpe med. Udover matematik har vi også undervisere til: dansk, fransk, spansk, tysk, engelsk, fysik, biologi, kemi, samfundsfag og historie. Udover at hjælpe med fag, kan vi også tilbyde vejledning i AT, SRP og SSO opgaver, samt 24 timerseksamen.

Kort sagt har vi en underviser til de fleste skolefag.

Hvorfor My Academy?

Fordi vi siden 2005 har hjulpet rigtig mange elever – vi er Skandinaviens største lektiehjælpsvirksomhed – med at blive eksperter i deres fag.

Grunden til at vi startede My Academy var, at vi blev klar over, hvor hurtigt en elev kunne udvikle sig, ved hjælp af en entusiastisk, personlig underviser. Som virksomhed er vi stolte over at kunne bygge bro mellem engagerede undervisere og ambitiøse skoleelever. Selve grundstenen i My Academy hedder My Academy Hjemme, og er privatundervisning i elevens hjem. Vores metode går ud på at sætte studerende fra universitetet eller lærerseminariet sammen med folkeskole- og gymnasieelever til privatundervisning én eller flere gange i ugen.

Vi har oplevet, at når eleven har en faglig klog og engageret mentor – som er nogle år ældre – kommer resultaterne af sig selv. Når vi udsender spørgeskemaer til vores kunder, svarer mindst 98% at de vil anbefale My Academy til deres venner – det synes vi selv er ret godt gået. Hver dag får vi opkald og mails fra familier, der fortæller, hvor stor en forskel vores undervisere gør i hverdagen og for deres børns resultater i skolen.

Vi er stolte over at have været med til at gøre Danmarks skoleelever endnu dygtigere.


 

VIL DU VIDE MERE OM LEKTIEHJÆLP?