Lektiehjælp dansk

Skal du have lektiehjælp i dansk?

Hos My Academy har vi stor erfaring med at assistere elever med lektiehjælp i dansk. Vi har over 2500 engagerede og dygtige undervisere, der står klar til at hjælpe dig med lektiehjælp i Dansk.

Hvor og hvordan foregår undervisningen?

Undervisning kan finde sted, hvor I ønsker det. De fleste vælger at undervisningen skal foregå i deres eget hjem. Vi kan dog også tilbyde at rykke undervisning ud af hjemmet, til for eksempel elevens skole, et bibliotek, en café eller lignende.

Vi benytter My Academy-metoden når vi strukturerer vores undervisning. Dette sørger for at undervisningen – allerede fra dag ét – er effektiv, uden at virke stressende. Det første vi gør er at sætte mål sammen med eleven (og forældrene, hvis det ønskes). Målene arbejdes der med inden for faglighed, studieteknik og motivation. Alle tre er nødvendige, hvis man vil have det bedste resultat. Eleven kan være nok så dygtig til sit fag, men hvis motivationen ikke er der, kan det godt blive et problem.

Når vi er færdige med undervisningsgangen, bliver der fulgt op på resultaterne. Efter hver undervisningsgang vil du – eller dine forældre – modtage en rapport per mail. I mailen står der blandt andet hvordan undervisning gik og hvad der blev arbejdet med.

Hvad sker der hvis vi ikke er tilfredse med underviseren?

Hvis i af en eller anden grund ikke er tilfredse med den underviser, vi har anbefalet jer, får I kvit og frit en ny underviser. Vi ser samspillet mellem underviser og elev som et utrolig vigtigt element, når nye elever skriver sig op til vores service. Derfor vil vi altid gøre vores bedste, når det kommer til at finde det helt rigtige match. Hos My Academy har vi en stor database af dygtige undervisere med vidt forskellige baggrunde, uddannelser og personligheder – så vi skal nok finde den helt rigtige underviser til dig.

Ring til os for at høre mere

Hvis du er interesseret i at vi hjælper dig, kan du ringe til os på: 69 13 13 25

VIL DU VIDE MERE OM LEKTIEHJÆLP?