Lektiehjælp Fransk

Er du en af de mange der har problemer med fransk i skolen? Så kan løsningen være at booke en frisk og engageret lektiehjælper i fransk hos My Academy – vi hjælper både folkeskole og gymnasieelever.

 

Ud af vores database på 2500 undervisere i hele Skandinavien, har vi en stor gruppe af lektiehjælpere i fransk, som elsker sproget, den franske litteratur og kultur. Vi har mange forskellige profiler der kan give lektiehjælp i fransk, så vi kan finde den helt rigtige lektiehjælper i forhold til den enkelte elev. Lektiehjælperne er typisk dygtige universitets studerende i fransk, som har boet eller gået i skole i Frankrig, og/eller er franskmænd, dertil brænder de for at hjælpe elever i folkeskolen og gymnasiet – og for at videregive deres glæde og viden om det franske sprog.

 

Vores eksperter giver altid en gratis behovsanalyse og vurdering, i forhold til den enkelte elev – dette er helt uforpligtende. Du kan blot ringe til os eller bede om at blive ringet op, så tager vi en snak. Ønsker man herefter at vi skal finde en lektiehjælper i fransk – eller et andet fag, vil vores konsulent strakt gå i gang med at kontakte, og have samtaler med, relevante lektiehjælpere i forhold til elevens behov - dette tager op til 5-10 dage.

 

Hvordan foregår lektiehjælpen?

Lektiehjælpen foregår i hjemmet, typisk en gang om ugen – samme tid og sted – med sin faste underviser. Det er dog også muligt at sidde på et bibliotek, have undervisning flere gange om ugen, eller via en mere fleksibel ordning, hvor man kun mødes til eksamensforberedelse, opgaveskrivning med mere.

Undervisningen og formen er altid tilpasset den enkelte elev.

Lektiehjælperen og eleven opsætter sammen delmål der kan arbejdes efter – og som følges op på efter hver undervisning. I undervisningen fokuseres på faglighed, studieteknik og motivation. På den måde opnår man gode resultater i forhold til den enkelte – og sikrer bedre karakterer.

 

Ønsker du en lektiehjælper i fransk - kontakt os på 69 13 13 25 eller via kontaktformularen på hjemmesiden – så ringer vi dig op.

VIL DU VIDE MERE OM LEKTIEHJÆLP?