Lektiehjælp online

Leder du med lys og lygte efter en underviser, der kan assistere dig med lektiehjælp online?

Udover at undervise hjemme hos dig, kan vi også tilbyde lektiehjælp online, på skolen, et bibliotek, en café eller lignende. Vi har struktureret undervisningen efter vores egen My Academy-metode, – som vi har udarbejdet efter at have undervist studerende siden vores opstart i 2005 – så undervisningen er effektiv fra første undervisningsgang.

Vi har over 2500 undervisere med en bred erfaring inden for en lang række fag, så man kan sige, at vi er godt dækket ind når det kommer til at opfylde vores kunders behov.

Hvad er My Academy-metoden?

My Academy-metoden har 3 hovedregler:

  1. Målsætning

Det er vigtigt at have et mål at gå efter, og sammen med eleven (og evt. forældrene), kan vi sætte et realistisk mål – hvad vil vi opnå på lang sigt? Vi snakker også om dit niveau og om der er noget, som er ekstra svært for dig. Ved hver eneste undervisningsgang bliver der sat kortsigtede og konkrete mål, som skal opfyldes inden underviseren tager hjem igen. Vi mener at man ved at tage små skridt i den rigtige retning, kan opnå store mål i det lange løb.

  1. Arbejdsmåde

Fremgang med studierne handler om meget mere, end bare at kunne sine formler og gloser. Derfor arbejder vi altid med en kombination af studieteknik, motivation og faglighed. Vi er klar over at resultaterne nok skal komme, når skolearbejdet indeholder både succesoplevelser og sjov.

  1. Opfølgning

My Academy er en omhyggelig virksomhed. Hver undervisningsgang rapporteres og vurderes, så både forældre, elever og underviser kan følge med i udviklingen. 48 timer efter den seneste undervisning, sender vi en e-mail med en rapport og vurdering af forløbet.


 

Kontakt os for at høre mere

Hvis du har spørgsmål eller kunne tænke dig at vide mere om My Academy, kan du ringe til os på dette nummer: 69 13 13 25

Vi glæder os til at høre fra dig

VIL DU VIDE MERE OM LEKTIEHJÆLP?