Lektiehjælp spansk

Få styr på din spansktale og grammatik – og bliv klar til eksamen, en rejse, eller, få styr på opgaverne og lektierne i skolen. Vi har en stor gruppe af dygtige lektiehjælpere i spansk der står klar til at hjælpe på alle niveauer.

 

Hvem kan jeg forvente at få som underviser til lektiehjælp i spansk?

Vores lektiehjælpere i spansk studerer typisk spansk på universitetet, har boet eller gået i skole i spansktalende lande, eller kommer fra et spansktalende land. Tilfælles for dem alle er, at de brænder for sproget og for at give lektiehjælp. Dertil har de topkarakterer, og ved ”hvad” der kræves at få gode karakterer også er de dygtige til at lære fra sig. Alle vores lektiehjælpere brænder dertil for at give lektiehjælp i spansk og give deres viden og passion for sproget videre.

 

Underviserne er udvalgt via en detaljeret rekrutteringsproces, hvor vi kun vælger de bedste. I processen skal en potential Lektiehjælper indsende en motiveret ansøgning, CV, karakterbevis, samt to referencer – herefter bliver relevante profiler indkaldt til en samtale – her vil ansøgeren gennemgå en undervisningstest – finder vi herefter ansøgeren kvalificeret til at give lektiehjælp i spansk (eller et andet fag) inviterer vi ansøgeren til vores uddannelsesforløb, for at være sikre på at alle vores lektiehjælpere har sammen høje niveau indenfor undervisning af folkeskole- og gymnasieelever i deres fag.

 

Har du derfor problemer med spansk, eller ønsker at få øvet sproget ekstra, blive bedre til grammatikken, få højere karakterer osv., kan det være en rigtig god ide at modtage lektiehjælp i spansk. Her kan du virkelig få øvet tale, snakket om grammatik og alle de spørgsmål man ikke får stillet i skolen.

 

Vi har dertil tilfredshedsgaranti – så skulle man ikke være tilfreds, finder vi helt uden omkostninger ny lektiehjælp i spansk til dig.

 

Kontakt os via telefon 69 13 13 25 eller via hjemmesidens kontaktformular – så ringer vi dig op og får en snak om hvordan vi kan hjælpe dig.

VIL DU VIDE MERE OM LEKTIEHJÆLP?