Lektiehjælp Tysk

Hos My Academy kan du modtage struktureret og målrettet lektiehjælp i tysk. Tysk er for mange et rigtig udfordrende sprog, især i forhold til at skrive og udtrykke sig grammatisk korrekt. Har man i længere tid haft svært ved et sprog som tysk, kan det vise sig ved at man mister motivationen for at lave lektierne, hvilket ofte resulterer i, at man kommer mere og mere bagud. Ved at modtage lektiehjælp i tysk med en engageret underviser, der elsker tysk, grammatik og dét at give lektiehjælp, oplever mange elever at de virkelig får øjnene op for hvordan det tyske sprog fungerer – og ender med bedre karakterer og gode eksamener. Vi giver også mange elever lektiehjælp i tysk, som allerede er rigtig dygtige til sproget, men som ønsker at få ”helt” styr på grammatikken, snakke det en masse og virkelig udnytte deres potentiale.

 

Lektiehjælperen og eleven opsætter altid sammen et realistisk overordnet mål, samt delmål fra uge-til-uge, i forhold til den enkelte elev. Eleven og lektiehjælperen følger, til hver undervisning, op på delmålene, så undervisningen løbende kan blive tilpasset de udfordringer der opstår.

 

Hvorfor booke lektiehjælp i tysk hos My Academy?

My Academy har eksisteret siden 2005, og har hjulpet over 10.000 elever i hele Skandinavien, og har 2500 lektiehjælpere ansat. Fra vores solide erfaring, ved vi hvad der kræves for at få bedre karakterer, mere selvtillid i skolen, samt succesfulde eksaminer. Vi søger altid at matche vores elever individuelt i forhold til vores underviseres kvalifikationer.

 

Dertil har vi tilfredshedsgaranti, så skulle man ikke være 100 % tilfreds med sin lektiehjælper i tysk, ringer man blot til kontoret også finder vi en anden profil.

 

Hvordan kommer jeg i gang?

Ønsker du en lektiehjælper i tysk, eller et andet fag, kan du enten ringe til kontoret 69 13 13 25, eller du kan blot indtaste dit telefonnummer via kontaktformularen – så ringer vi til dig og tager en snak om dine behov og ønsker.

VIL DU VIDE MERE OM LEKTIEHJÆLP?