Fra køkkenbordet til markedsleder

Fra køkkenbordet til markedsleder

Vi grundlagde My Academy i 2005, fordi vi selv oplevede en stor forskel, ved at der kom en udefra, og hjalp med lektierne hjemme.

My Academy er i dag Skandinaviens største lektiehjælpsvirksomhed, og vi hjælper i hele Sverige og i Danmark

Vi er drevet af, at give alle elever mulighed for at opnå deres fulde potentiale!

 

Kristian Hansson, Anna Tormodsson & Marcus Håkanson

Grundlæggere, My Academy

KONTAKT OS

RING TIL OS
69 13 13 25

I dag: 09.00-16.00

BLIV RINGET OP

Alle åbningstider

Mandag 09.00-17:00Tirsdag–Onsdag 09.00-17.00Torsdag 09.00-17:00Fredag 09.00-16.00Lørdag–Søndag Lukket

Få mere information om lektiehjælp direkte på e-mail

My Academys bestyrelse

Fra venstre

Per Hallius
F 1962
Bestyrelsesformand

 

Per Hallius har arbejdet inden for Management Consulting i næsten 25 år, heraf ti år som Administrerende Direktør og senere som Formand for Boston Consulting Group i Sverige. I dag er Per rådgiver, bestyrelsesmedlem og investor. Han er formand for United Minds, bestyrelsesmedlem hos Munters og Seniorrådgiver for Nordic Capitals fond. Per har en MBA fra Harvard Business School.

Anna Tormodsson
F 1973
Bestyrelsesmedlem


Anna Tormodsson var den første medarbejder på My Academy, og hun har gennem årene i virksomheden primært arbejdet med at sikre en høj kvalitet for kunder og studiecoaches. Derudover har hun arbejdet med udvikling af virksomhedens pædagogiske tilgang My Academy-metoden. Anna har også tidligere arbejdet med Knowledge Management hos Comintelli.

Erik Brandberg

F 1980

Bestyrelsesmedlem

 

Erik Brandberg arbejder for Gullspång Invest med finansielle investeringer og udvikling af nystartede virksomheder og mere etablerede foretagender. Gullspång har, sammen med sundhedspleje, energi og fødevarer, et særligt fokus på uddannelse. Erik har en baggrund som managementkonsulent hos Connecta og Acando, med spidskompetence indenfor strategisk planlægning og projektledelse. 

Ulrika Viklund (tidligere Lindwall)

F 1981

Bestyrelsesmedlem

 

Ulrika Viklund (fd. Lindwall) er managing director for tv-stremaingtjenesten Plejmo. Tidligere har hun været chef for nye markeder hos Spotify. Hun har modtaget flere udmærkelser for sit lederskab og har flere år i træk været på top 25 over Sveriges ”Fremtidens kvindelige ledere”. I 2014 var hun nr. 2 på listen i Sverige.

Vil du arbejde på kontoret?

My Academy er en hurtigt voksende virksomhed med højt til loftet. Vi søger altid ambitiøse talenter, der drives af muligheden for udvikling og indflydelse. For at trives hos os, skal du kunne lide et højt tempo, være yderst serviceorienteret og kunne have mange bolde i luften samtidig.

Ledige stillinger på kontoret lige nu

Ingen ledige stillinger lige nu

Du er altid velkommen til at sende os en ansøgning, hvis du ønsker at arbejde på en af Danmarks mest spændende arbejdspladser.

Send en uopfordret ansøgning