My Academy – Störst i Sverige på läxhjälp

info@my-academy.dk

Åbnet i dag kl. 9-17

Åbnet i dag kl. 9-17

Åbnet i dag kl. 9-17

Åbnet i dag kl. 9-17

Åbnet i dag kl. 9-17

Åbnet lukket

Åbnet lukket

Velkommen til My Academy

Vi er Skandinaviens største udbyder af lektiehjælp og skræddersyet privatundervisning.

Resultatet af samarbejdet bliver øget motivation.

De fleste kommer til os når eleven har brug for hjælp til et bestemt fag, en eksamen eller et specifikt kursus. Som forældre er det ikke altid let at kunne hjælpe sit barn og have konkret kundskab i de fag eleven har brug for hjælp til.

Vores studiecoaches benytter My Academy-metode. De er kompetente indenfor deres fagområde, og kan endda hjælpe med studieteknik, gøre indlæringen sjovere og øge elevens selvtillid.

Hos os er det enkelt at komme i gang og du kan føle dig tryg under hele rejsen! Gennem engageret og individtilpasset lektiehjælp, hvor elev og studiecoach matches baseret på både fagkundskaber og personkemi, sørger vi for at dine mål opnås!

Hvorfor vælge My Academy?

Personligt match mellem elev og studiecoach

Vi lægger meget tid og omsorg i at rekruttere og kvalitetssikre vores studiecoaches inden vi matcher dem med elever. Det er når personkemien mellem studiecoach og elev er i top vi ser den absolut største udvikling hos eleven, - forhøjet niveau, studieglæde, motivation og selvtillid.

Pædagogisk Ekspertise

My Academy grundlagdes allerede i 2005, hvilket betyder at vi gennem tiden har fået stor pædagogisk erfaring. Vi har udarbejdet My Academy-metoden, en metode som vores studiecoahes gør brug af og som gør lektiehjælpen effektiv. Denne pædagogiske kompetence gør vores studiecoaches effektive og professionelle.

Størst i Skandinavien

My Academy findes både i Sverige og Danmark og har et nært samarbejde. Sammen har vi flere tusinde studiecoaches. Vi vil at enhver elev skal have mulighed for at opnå deres fulde potentiale uanset hvor de bor! Derfor har vi desuden fået specialudviklet en platform, hvor man kan mødes med sin studiecoach online. Hvis I har behov for at bytte studiecoach, så hjælper vi selvfølgelig med at finde en ny. Vi er altid tilgængelige på 6913 1325 og på info@my-academy.dk.

Kom i gang med lektiehjælp

Fra køkkenbordet til markedsleder

Vi grundlagde My Academy i 2005, fordi vi selv oplevede en stor forskel, ved at der kom en udefra, og hjalp med lektierne hjemme.

My Academy er i dag Skandinaviens største lektiehjælpsvirksomhed, og vi hjælper i hele Sverige og i Danmark.

Vi er drevet af, at give alle elever mulighed for at opnå deres fulde potentiale!

Kristian Hansson, Anna Tormodsson & Marcus Håkanson

Grundlæggere, My Academy