Privat lektiehjælp

Få privat lektiehjælp hos Skandinaviens største lektie- og privatundervisningsvirksomhed.

Med My Academy får du:

· Privatundervisning hjemme hos dig
· Individuel og resultatorienteret indlæring
· Ét eller flere fag, samt studieteknik og motivation
· Undervisere der alle har rene straffe- og børneattester

My Academy har 2500 undervisere fra mange forskellige baggrunde, med forskellige uddannelser og personligheder. Dette gør at vi kan matche vores undervisere med dit behov, så du får en mentor, der er nem at arbejde sammen med. Alle vores undervisere bruger My Academy arbejdsmetoden, der sørger for en effektiv og struktureret tilgang til dit fag, og som garanterer et godt resultat.

Vi kan tilbyde privat lektiehjælp i følgende fag: dansk, tysk, engelsk, spansk, fransk, fysik, kemi, matematik, biologi, samfundsfag og historie. Vi tilbyder også vejledning 24 timerseksamen, samt AT, SSO og SRP opgaver.

Vi kan tilbyde dit privat lektiehjælp hvis:

Du er gymnasieelev eller folkeskoleelev.

Vi hjælper børn og unge fra folkeskoleniveau (7 til 16 år) til gymnasieniveau (16+).

My Academy er stolte af kunne tilbyde hjælp med alle folkeskolefag.

Sådan foregår privat lektiehjælp fra My Academy

Det første du skal gøre er at kontakte os på 69 13 13 25, eller via vores kontaktformular

Herefter kontakter vi dig inden for 24 timer, hvor vi sammen gennemgår dine ønsker og behov

Efter samtalen præsenterer vi dig for den underviser, der passer bedst til dine ønsker og behov. Dette sker som regel inden for et par dage

Når vi har fundet en underviser der matcher dine behov, har I mulighed for at arbejde sammen på ugentlig – kan også aftales med større eller mindre mellemrum – basis. Der bliver opsat forskellige kortsigtede mål, der alle peger hen mod det overordnede mål ved undervisning, hvad end der er tale om en eksamen eller generel forbedring inden for et fag.

Efter hver undervisningsgang får du en opfølgningsrapport, som viser den udvikling der har fundet sted. Efter hver fjerde undervisningsgang kontakter vi dig via telefon for at følge op på udviklingen og samarbejdet.

VIL DU VIDE MERE OM LEKTIEHJÆLP?