Privatundervisning dansk

Overvejer du at anskaffe privatundervisning i dansk?

Hvad end der er tale om grammatiske problemer, analyseringsproblemer eller noget helt tredje, kan My Academy hjælpe dig.

Vi har en stor database med 2500 engagerede undervisere, der – udover dansk – kan undervise i følgende fag: engelsk, tysk, fransk, spansk, matematik, fysik, biologi, kemi, samfundsfag og historie. Hvis du er på vej til en 24 timerseksamen eller har brug for vejledning i AT, SRP eller SSO opgaver, kan vi også klare dette.

Undervisere af højeste kvalitet

Vi håndplukker alle vores undervisere. For at få lov til at arbejde hos My Academy, skal ansøgerne klare nogle kriterer som sikrer, at det kun er de bedste undervisere, der får lov til at servicere vores kunder.

Nedenfor kan du se hvilke stadier vores ansøgere skal igennem:

  1. Ansøgning, CV og karaktér

Det første vi kigger efter er ansøgerens CV, selve ansøgningen og deres karakterniveau på deres nuværende uddannelse og gymnasiet.

  1. Telefoninterview

Herefter ringer vi de mest kvalificerede kandidater op og interviewer dem over telefonen

  1. Personlig jobsamtale med test

De kandidater, som er dygtige nok til at gå videre fra vores telefoninterview, bliver kaldt ind til en personlig samtale med vores personale. I den personlige samtale bliver der lagt stor vægt på engagement for børn og unge, punktlighed og undervisningserfaring. I test-delen bliver kandidaten testet i de(t) ønskede fag. Hvis ansøgeren for eksempel ønsker at undervise i fysik og dansk, bliver der under samtalen testet grundigt i disse fag.

  1. Ren straffe- og børneattest

Alle vores undervisere skal kunne dokumentere at de besidder en ren straffe- og børneattest. Kan de ikke det, bliver de ikke ansat hos os.

  1. My Academy’s interne uddannelse

Vi har udarbejdet en helt speciel intern uddannelse, som alle vores ansøgere skal gennemgå, inden de bliver ansat.

Hør mere om hvad vi kan gøre for dig

Hvis du har spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig med privatundervisning i dansk, kan du kontakte os på følgende telefonnummer: 69 13 13 25.

Du kan også bruge vores kontaktformular – vi svarer altid inden for 24 timer.


 


 

VIL DU VIDE MERE OM LEKTIEHJÆLP?