Privatundervisning engelsk

Leder du med lys og lygte efter en underviser, der kan hjælpe dig med privatundervisning i engelsk?

Udover at undervise hjemme hos dig, kan vi også tilbyde privatundervisning i engelsk på din skole, et bibliotek, en café eller lignende. Vi har struktureret undervisningen efter vores egen My Academy-metode, – som vi har udarbejdet efter at have undervist studerende siden vores opstart i 2005 – så undervisningen er effektiv fra første undervisningsgang.

Vi har 2500 undervisere med en bred viden inden for en lang række fag, så man kan sige, at vi er godt dækket ind når det kommer til at opfylde vores kunders behov.

Sådan foregår undervisningen

Når du bestiller lektiehjælp hos os, sender vi en ung og engageret underviser hjem til dig. Vi er stolte af at kunne tilbyde undervisning inden for de fleste fag, hvis du er gymnasieelev, og alle fag, hvis du er folkeskoleelev. Undervisningen tager 120 eller 90 minutter pr. gang.

Du kan vælge mellem undervisning der foregår én gang om ugen, eller en klippekortsløsning, hvor du kan købe 5 eller 10 undervisningstimer – det hele kommer an på, hvad vi i fælleskab synes, er den bedste løsning.

Vælger du at bruge vores service, vil du have samme fagligt stærke og engagerede underviser – hver gang. På den måde ved i altid hvor langt i er nået i undervisning, og så er det trods alt nemmere med en underviser, der kender den studerendes arbejdsmetoder.

Kontakt os via telefon eller e-mail for at høre mere

Der er flere måder at kontakte os på.

Vi har telefontid (69 13 13 25) på følgende tidspunkter:

Mandag – Fredag fra klokken 10.00 til 16.00

Du kan også bruge vores kontaktformular til at skrive til os. Den kan du finde her.

Du er mere end velkommen til at ringe hvis du har noget du gerne vil vide om My Academy, eller har andre generelle spørgsmål

 

VIL DU VIDE MERE OM LEKTIEHJÆLP?