Privatundervisning fransk

Overvejer du privatundervisning i fransk?

Så kan My Academy hjælpe på alle niveauer! Vi har 2500 undervisere i hele Skandinavien, blandt disse er en stor gruppe af undervisere der brænder for at give folkeskole- og gymnsieelever privatundervisning i fransk.

 

Hele undervisningsforløbet bliver tilpasset dine specifikke behov. Vi hjælper både folkeskole elever, gymnasieelever, voksne studerende og andre som blot har brug for at holde deres fransk kunstskaber ved lige. Det kan være svært at få talt og øvet sproget alene. Privatunderviseren og eleven opsætter sammen konkrete mål som der arbejdes efter og som følges op på løbende – så undervisningen hele tiden kan tilpasses. De fleste vælger at få undervisning hjemme, men dette er også helt op til elevens behov – og mange mødes også på biblioteker eller caféer.

 

Når man modtager privatundervisning i fransk hos My Academy, fokuserer vi på at eleven skal mærke et løft i sine kunstskaber og forbedre sit niveau – målet er at opnå sit fulde potentiale.

 

Hos My Academy er vi meget kvalitetsbevidste, og fordi vi har solid erfaring indenfor privatundervisning og ved hvordan en elev lærer bedst – opstiller vi altid tilfredshedsgaranti.

 

Hvordan bestilles en privatunderviser i fransk?

Alt du skal gøre er at ringe til os 69 13 13 25 eller indtaste dit telefonnummer via kontaktformularen – så ringer vi dig op. Vi stiller en gratis behovsanalyse per telefon, og fortæller hvordan vi kan hjælpe med dine udfordringer og mål inden for fransk. Herefter tager det 5-10 dage, for os, at finde en personlig underviser præcis i forhold til dine behov, som vi vil ringe og præsentere for dig – er du tilfreds – er du herefter klar til at få privatundervisning i fransk og løfte dit niveau!

 

Og husk, vi har tilfredshedsgaranti! Skulle man efter et par undervisningsgange ikke være tilfreds – tager vi en snak og finder, uden meromkostninger, – en anden underviser ud fra dine ønsker!

 

Bestil en privatunderviser i fransk i dag – og kom i gang!

VIL DU VIDE MERE OM LEKTIEHJÆLP?