Privatundervisning matematik

Lad My Academy hjælpe dig med privatundervisning i matematik.

Vi har 2500 undervisere med vidt forskellige baggrunde, uddannelser og personligheder. Dette betyder at vi altid har den perfekte mentor, der kan hjælpe dig med privatundervisning i matematik. My Academy kan altid tilbyde dig matematik hjælp.

Vi kan tilbyde dit privat lektiehjælp hvis:

Du er gymnasieelev eller folkeskoleelev.

Vi hjælper børn og unge fra folkeskoleniveau (7 til 16 år) til gymnasieniveau (16+).

My Academy er stolte af kunne tilbyde hjælp med alle folkeskolefag.

Hvor foregår undervisningen?

Udover at undervise hjemme hos dig, kan vi også tilbyde lektiehjælp online, på skolen, et bibliotek, en café eller lignende. Vi har struktureret undervisningen efter vores egen My Academy-metode, – som vi har udarbejdet efter at have undervist studerende siden vores opstart i 2005 – så undervisningen er effektiv fra første undervisningsgang.

Vi finder dig en ny underviser, hvis du ikke er tilfreds

Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfredse med den underviser, vi har anbefalet jer, får du kvit og frit en ny underviser. Vi ser samspillet mellem underviser og elev som et utrolig vigtigt element, når nye elever bliver tilmeldt vores service. Derfor vil vi altid gøre vores bedste, når det kommer til at finde det helt rigtige match. Hos My Academy har vi en stor database af dygtige undervisere med vidt forskellige baggrunde, uddannelser og personligheder – så vi skal nok finde den helt rigtige underviser til dig, som giver dig en god matematik undervisning.

Hvad nu hvis jeg eller min underviser bliver syg?

Så skal vi nok finde en løsning.

Hvis en i familien bliver syg, der gør det vanskeligt for underviseren at kigge forbi, skal du senest 24 timer inden den planlagte undervisningsgang, give underviseren besked. Derefter finder I sammen en ny dag, hvor undervisningen kan finde sted.

Er underviseren syg, kan vi sende dig en vikar, hvis du ønsker det.

Ring til os på 69 13 13 25, hvis du vil vide mere

VIL DU VIDE MERE OM LEKTIEHJÆLP?