Privatundervisning spansk

Få struktureret og effektiv privatundervisning i spansk – med tilfredshedsgaranti.

Hos My Academy har vi mange års erfaring i at matche elever - med en personlig privatunderviser - ud fra den enkelte elevs specifikke behov.

 

Hvem kan få undervisning?

My Academy har 2500 nøje udvalgte privatundervisere ansat over hele Skandinavien – her iblandt er en stor gruppe undervisere, som brænder for at give privatundervisning i spansk, som også sikre dig en målrettet spansk undervisning.

Vores privatundervisere underviser spansk på alle niveauer. Både folkeskoleelever, gymnasieelever og voksne. Nogle har brug for at få et løft for at bestå en eksamen, blive udfordret mere, holde sit spansk ved lige, eller brug for at øve grammatik og tale løbende.

 

Alle kan derfor få hjælp – du skal blot ringe til 69 13 13 25 eller indtaste dit telefonnummer på hjemmesiden – så kan vores eksperter vejlede dig i hvilken slags privatundervisning i spansk – der kan løfte dit niveau!

 

Hvordan foregår privatundervisning i spansk?

Vores undervisere arbejder altid struktureret ud fra My Academy Metoden – denne sikrer en målrettet undervisning, der hele tiden tilpasses den enkeltes udfordringer og ønsker.

Underviseren og eleven opsætter altid et overordnet mål, samt konkrete mål fra uge til uge – som der arbejdes med, følges op på og tilpasses efter hver undervisningsgang. I selve indlæringsprocessen arbejdes med studieteknik, motivation og faglighed – i forhold til den enkelte elev. Denne fremgangsmåde viser et klart løft på karakterskalaen for alle elever.

De fleste vælger at få privatundervisning i spansk hjemme, hvor man har ro og kan arbejde intensivt – nogle foretrækker dog at sidde på et bibliotek eller café – dette er helt op til eleven.

 

 

Hvordan bestilles privatundervisning i spansk?

Du kan blot kontakte os via hjemmesiden eller ringe til kontoret på 69 13 13 25, så tager vi en snak om dine behov og udfordringer. Vi underviser også i alle andre fag, så der vil være mulighed for at kombinere, for eksempel, privatundervisning i spansk med engelsk eller dansk – hvis man skal have hjælp i flere fag.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

VIL DU VIDE MERE OM LEKTIEHJÆLP?