Studiehjælp

Leder du efter studiehjælp? Så kan vi hjælpe, vi hjælper primært folkeskole- og gymnasieelever, men også flere og flere der studerer på en videregående uddannelse - med at få gode resultater og blive klar til eksamen.

 

Hos My Academy har vi siden 2005 hjulpet rigtig mange elever med at få bedre karakterer og bestå deres eksamener. Blandt vores 2500 undervisere – fra mange forskellige baggrunde – skal vi nok finde den helt rigtige mentor til dig.

 

My Academy kan tilbyde studiehjælp, samt undervisning i følgende fag (på alle niveauer): Dansk, fransk, tysk, engelsk, spansk, matematik, biologi, kemi, fysik, historie, kinesisk og samfundsfag – samt ATP, SRP og SSO opgaver. Vi kan også hjælpe dig med din 24 timerseksamen.

 

Hvorfor My Academy?

Når vi har hjulpet vores elever med skolearbejdet, sender vi dem altid et spørgeskema, hvor eleverne får mulighed for at give os noget feedback. På spørgeskemaerne svarer mindst 98% af eleverne, at de gerne vil anbefale My Academy til deres venner.

 

Vi har vores helt egen læringsmetode, som følger 3 hovedpunkter:

  • Målsætning - vi sætter sammen realistiske arbejdsmål.
  • Arbejdsmåde - vi arbejder med faglighed, studieteknik og motivation.

  • Opfølgning - vi følger op på arbejdsmålene efter hver undervisningsgang.

 

Alle 3 hovedpunkter går tilsammen op i en højere enhed, og sikrer, at eleverne altid får så meget ud af undervisningen som muligt.

Familie- og ungdomscoach Synne Andersen

My Academy samarbejder med familie- og ungdomscoach Synne Andersen. Dette gør vi, så vi har mulighed for at støtte vores elever yderligere, da vi dermed kan inkludere samtaler og øvelser, som retter sig endnu mere specifikt mod de psykologiske og sociale aspekter af udfordringerne i skolen.

 

Synne arbejder til dagligt med børn og unge. Både dem som er godt på vej og vil mere, og dem som har det svært og har brug for værktøjerne til at opnå større selvtillid, og tilegne sig en mere løsningsorienteret tilgang til udfordringerne. Synne har også kompetencer indenfor eksamensangst, og hun har flere gange været oplægsholder ved My Academys populære eksamensforedrag.

 

Synne tilbyder både individuelle forløb, workshops og foredrag. Du kan læse mere om mulighederne for udvikling i samarbejde med Synne Andersen og Gro Coaching på http://www.gro-coaching.dk/.

Vi har tilfredshedsgaranti

Hos My Academy tager vi vores kunders behov meget seriøst. Derfor tilbyder vi tilfredshedsgaranti, der sikrer, at hvis du ikke er tilfreds med underviseren efter første undervisningsgang, har du mulighed for at få en anden uden ekstra omkostninger. Efter hver undervisningsgang sender vi i øvrigt en rapport, der fortæller hvordan undervisningen er gået.

 

Interesseret? Se hvordan du kommer i gang

Det første du skal gøre er at kontakte os på 69 13 13 25, eller sende os en forespørgsel på denne side – derefter vil vi kontakte dig inden for 24 timer.

 

Vi gennemgår dine behov og anbefaler en service. Når vi har fundet den helt rigtige underviser, vender vi tilbage til jer, så undervisninge kan begynde.

VIL DU VIDE MERE OM LEKTIEHJÆLP?