Spændende studiejob som lektiehjælper i København

 

Studerer du på lærerseminariet eller på universitetet med et ønske om at komme til at undervise efter studiet, kan et studiejob som lektiehjælper hos My Academy tilføje relevant erfaring til dit CV.

Vores erfaring fortæller os, at lektiehjælp hjemme i privaten har stor betydning for, hvordan du præsterer i skolen og ved eksamener. Eleverne har mere ro til at fordybe sig i materialet og derved er det nemmere at tilegne sig ny viden. Et studiejob som privatunderviser er et godt supplement til SU’en og giver dig samtidig erhvervserfaring, som stiller dig bedre i forhold til job efter studiet. Arbejdstiderne kan du selv være med til at definere og du kan således nemt kombinere dit fuldtidsstudium med et job som underviser.

 

Opnå solid erfaring og gode referencer, som hjælper dig på vej til job efter studiet!

 

Læringsmetoder baseret på forskning

Vi har valgt at definere vores egen pædagogiske læringsmetode, som erfaringsmæssigt sikrer os, at eleverne får optimalt udbytte af undervisningen. Læringsmetoden er baseret på forskning, der tydeligt viser, hvordan en underviser bedst skaber resultater i læringen.

Hvordan er det at være studiecoach i København

Her på siden kan du få indblik i, hvordan det er at arbejde som lektiehjælper, om det er nemt at kombinere med undervisningen på studiet, om motivation, læringsteknikker og meget mere. Se materialet igennem og kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.

Hos My Academy vægter vi din tryghed, glæde og udvikling i jobbet som studiecoach. Du vil derfor løbende modtage feedback fra dine elever, som kan være med til at gøre dig stærkere som lærer. På seminariet er der løbende praktikperioder, hvor du kan afprøve din viden, men som universitetsstuderende med meget lidt praktik, kan det være en stor mundfuld, når du skal ud og undervise. Her har du mulighed for at tilføje relevant erfaring til CV’et, afprøve dine teknikker og formidlingsevner samtidig med, at du tjener penge. Kommer du ud for en situation, som du ikke er sikker på, hvordan du skal takle, kan du altid søge hjælp hos My Academy. Vi ønsker, at alle vores studiecoaches skal glæde sig over deres job og står derfor altid klar til en faglig snak.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 69 13 13 25.

Vi glæder os til at høre fra dig!

MY ACADEMY STØTTER